Favorieten van juli en augustus

favorieten.jpg

Juli en augustus zijn gekomen en gegaan. Voor je het weet vallen de bladeren weer van de bomen en is het tijd om de broekkousen en laarzen terug boven te halen. Eerlijk gezegd vind ik dat niet erg, want die warme zomerdagen zijn niets voor mij. Gelukkig heb ik me wel goed kunnen amuseren met het ontdekken van nieuwe pareltjes…

Omdat ik altijd vreselijke wallen onder mijn ogen heb (hoera MS), draag ik bijna elke dag concealer. Mijn vorige van Nars vond ik geweldig goed en na een ander merk uit te proberen, begon ik hem toch wel stevig te missen. Ik ben deze keer gegaan voor de concealer in een potje, de Nars Soft Matte Complete concealer in Vanilla. Ja hoor, hij is super goed en enorm dekkend! Je hebt er niet veel van nodig om die wallen te doen verdwijnen. Ik had misschien nog een tint lichter kunnen gebruiken, maar Vanilla is voor mij ook goed. Na het aanbrengen ga ik er even over met mijn beauty blender van het Kruidvat en klaar! Laat je niet afschrikken door het feit dat die “matte” in zijn naam heeft, want hij is totaal niet cakey en ziet er heel goed uit. Een winnaar!

Tijdens mijn uitstapje naar Middelburg heb ik in de Douglas een nieuwe highlighter gekocht van NYX. Ik was er enorm benieuwd naar, omdat er alleen maar een poeder highlighter in mijn collectie zit. Hij is heel gemakkelijk aan te brengen. Gewoon wat aanstippelen/strepen op de jukbeenderen en er een beetje over gaan met een borsteltje om het wat egaal te verspreiden. Het enige nadeel is dat die je poriën wel wat accentueert, maar voor de rest vind ik Chardonnay Shimmer heel fijn om te gebruiken.

Toen ik onlangs een MAC winkel passeerde en nog een bon had die ik wou opgebruiken, keek ik naar MAC Velvet Teddy lippenstift. Het is een enorm populaire tint, dus ging ik ervan uit om die te kopen. In de winkel viel die helaas wat tegen, omdat die heel hard trok op kleurtjes die ik al heb. Toen ik nog rondkeek zag ik plots MAC Really Me lippenstift staan. Ik had nog nooit van die kleur gehoord, maar na hem enthousiast op mijn hand te smeren, had ik beslist dat dit mijn volgende slachtoffer zou zijn. Het is een matte nude kleur, met grijsbruine ondertonen. Het is een keertje iets anders dan al de babyroze tinten en ik heb hem al enorm veel gedragen! Ook Well Dressed blush van MAC heb ik veel gebruikt de voorbije periode. Een, ja hoor, babyroze kleur die heel gemakkelijk is om te gebruiken. Je moet er niet voorzichtig mee zijn en het creëert een natuurlijke look.

favorieten 2.jpg

Onlangs had ik een nieuw gellak kleurtje gekocht. Mijn volledige review van Winter Glow kan je hier lezen, maar kort samengevat is het een prachtige licht roze kleur die twee weken blijft zitten. Ondanks dat hij wat prijzig was, heb ik hem al heel vaak gebruikt. Hij is zijn geld voor mij dubbel en dik waard!

Als laatste in de make-up categorie komen het Too Faced Natural Love Palette en de Make up For ever Aqua XL Eyeliner in M-10. De eyeliner heb ik gratis gekregen bij het palette en is een mini. Het was mijn eerste productje van het merk Make up For Ever, dus ik was best benieuwd naar de kwaliteit. Wauw, ik ben hiervan onder de indruk. De eyeliner glijdt over het ooglid en is heel gepigmenteerd. Het lijkt of je gelliner draagt, terwijl het een zwart potloodje is. Zodra die van mij op is, ga ik hem zeker in full size bestellen.

Het palette heb ik gekocht voor mijn twee jaar opstootvrij. Sinds ik het in mijn bezit heb, heb ik het elke keer ik mijn make-up doe al gebruikt. Ik vind het absoluut een prachtexemplaar. De oogschaduws zijn heel goed gepigmenteerd, zoals alle kleurtjes van Too Faced, en de kleurencombinaties in het palette vind ik zeer mooi. Ik heb vooral de kleuren Moonbeam, Nudie, Spoiled en Makeup&chill gebruikt. Prachtig!

favorieten3.jpg

Begin juli heb ik mijn eerste Mom jeans gekocht. Ik was enorm blij met die aankoop, want ik heb hem heel veel gedragen in de zomermaanden. Hij zit gewoon super lekker. De volledige look kan je hier bekijken. Ook heb ik enorm vaak mijn juweeltjes van Names4Ever en Lucardi gedragen. Ik ben er nog steeds heel blij mee! Deze kan je hier en hier in detail bekijken op mijn blog. Oh, én ik heb een derde oorbel laten schieten!

Mijn favoriete series waren Orphan Black, Outlander en of course, Game of Thrones. Van Outlander heb ik het eerste seizoen bekeken nadat ik het eerste boek had gelezen. Dit vond ik een hele leuke combinatie. Ondertussen ben ik aan het tweede boek bezig, zodat ik snel kan beginnen aan het tweede seizoen. Ook Orphan Black was een obsessie in de vakantie. Vooral het eerste seizoen vond ik heel goed, daarna wordt het wat te ingewikkeld en te vergezocht naar mijn mening. Natuurlijk mocht Game of Thrones ook niet ontbreken. Aaah Jon Snow…

Moet ik meer zeggen?

Liefs

Saar

 

2 gedachtes over “Favorieten van juli en augustus

Plaats een reactie