Over Saar

Hallo daar!

Mijn naam is Saar, ik ben 24 jaar en ik kom uit een klein dorpje in Limburg, België. Toen ik 18 was, heb ik de diagnose van MS gekregen. Wat was dat een schok! “En nu?” dacht ik. Ik ging bijna beginnen aan de hogeschool en wist totaal niet wat ik moest verwachten van een leven met MS. Uiteindelijk heb ik toch besloten om een diploma te behalen en bijna 5 jaar later ben ik afgestudeerd als meertalig secretaresse. Hierna ben ik begonnen aan de opleiding voor apothekersassistente, waar ik momenteel nog mee bezig ben.

Ik ben een echte hondenliefhebster, hou van make-up en alles wat ermee te maken heeft. Ik ga wekelijks naar de kunstacademie en hou van creatief bezig te zijn. Ik probeer volop van het leven te genieten en hou van de kleine momenten die het leven de moeite waard maken.

Met vlinders in de buik heb ik deze blog gemaakt. Ik wou dit al heel lang doen maar had telkens schrik om de stap te zetten. Uiteindelijk heb ik het dan toch gewaagd. Want hey, het leven is te kort om dingen uit te stellen. Ondertussen schrijf ik ook elke maand een artikeltje voor de website www.platform.ms.

Ik hoop dat ik met mijn blog kan laten zien hoe het is om elke dag met MS te leven en welke uitdagingen er voor MS patiënten op de loer liggen.

Wees niet verlegen om eens rond te kijken op mijn blog. Veel leesplezier!

Liefs,

Saar

Unknown

 

12 gedachtes over “Over Saar

 1. Lieve Saar, wat een mooie blog. Ik werd er stil van als ik al uw belevingen las. Sterk!!! En zulke leuke tips. Ik ga er zeker zelf een paar proberen. Met heel veel respect wens ik u heel veel moed om al die moeilijke momenten door te komen. En als het enigszins zou lukken, hoop ik dat je de kracht hebt om naar de diplomauitreiking te gaan. Want dat is toch een uniek moment in uw leven en zulke momenten verdien jij dubbel en dik. Warm knuffeltje

  Liked by 1 persoon

 2. Wauw Saar! Echt een hele mooie blog! Hij is echt heel knap geschreven. Ik werd er toch een beetje stil van.. Ik bewonder echt je moed! Veel succes met de laatste loodjes voor het afstuderen en dan genieten!

  Liked by 1 persoon

 3. Hey Saar!
  Wat een mooie blog! Ik ben hier heel toevallig bij uit gekomen en heb het met grote bewondering gelezen. Ongelofelijk wat voor verhaal er schuilt achter zo’n goedlachse dame. Je mag trots zijn op jezelf en ik hoop dat je hiermee steun kunt geven aan iedereen die het nodig heeft. You rock Saar!

  Liked by 1 persoon

 4. Hele mooie blog! Ik wil graag even zeggen dat ik erg veel respect en bewondering heb voor hoe jij met MS omgaat en kan genieten van de kleine dingen. Dat lukt lang niet iedereen! Ikzelf kreeg de diagnose op 16 september 2011, was toen 19 jaar. Ik wens je het allerbeste toe!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s