Favorieten van Januari

2

Januari is weeral voorbij. De eerste maand van 2017 bracht een aantal nieuwe favorieten met zich mee: wat beautyproducten, een nieuwe favoriete film, de ontdekking van een wekelijkse pillendoos,… Zeer interessant allemaal! 

Begin januari ben ik gestart met een Bullet Journal. De uitgebreide inhoud kan je hier vinden, maar ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik blader er dagelijks door en probeer hem systematisch aan te vullen. Een nieuw favorietje!

Ook kocht ik een wekelijkse pillendoos. Een zeer boeiende aankoop, ik weet het! Maar voor een MS-patiënte is het toch een onmisbaar iets. Ik heb er verrassend genoeg maar één euro aan gegeven en het is een euro goed gespendeerd! Voordien had ik een pillendoosje voor één dag, waardoor ik het ’s morgens telkens moest vullen. Nu vul ik het op zaterdagavond als bandwerk. Een goede voorbereiding voor mijn toekomstige job als apothekersassistente! 😉

1

De laatste tijd droeg ik niet veel oogmake-up, omdat ik heel veel last had om het er ’s avonds af te krijgen zonder prikkende en brandende ogen te krijgen van mijn make-upremovers. Mijn ogen zijn er énorm gevoelig voor en het werd een echte kwelling. Omdat ik het getraan en geprik zo beu was, heb ik op een dag de Clarins Instant Eye make-up remover gekocht. Wat een goede aankoop! Het product bestaat uit twee laagjes, die je eerst moet vermengen door te schudden met het flesje. Een beetje op een watje doen en over mijn ogen wrijven. Mijn make-up smolt er precies af en het prikte absoluut niet. Het laat ook een olie-achtig laagje achter, wat heel verzorgend aanvoelt. Ik ben fan!

Vorige maand rommelde ik nog eens door mijn “haarproductenkast” en vond ik de Redken Satinwear Blowdry Lotion terug. Waarschijnlijk zou ik best een nieuw flesje kopen van dit spul, want ik heb deze al een vijftal jaar, maar hij werkt nog geweldig! Ik heb hem een hele tijd niet gebruikt en nu ik terug heb ontdekt hoe goed hij werkt tegen frizz, gebruik ik hem elke keer ik mijn haren droog. Eén pompje is genoeg voor heel mijn haardos.

3

Netflix kijken is één van mijn favoriete bezigheden! Zo heb ik in januari de series “New Girl” en “3%” volledig gekeken. Toegegeven, als je een serie zo goed vindt, val je best in een zwart gat als die afgelopen is. Aah die winterblues, waarom?!

New Girl keek ik al langer, maar 3% is dé ontdekking van de maand! Het is een serie in het Portugees (na lang te denken: dit is nu toch geen Spaans?! heb ik het maar eens gegoogled), wat het een aparte vibe geeft. De serie gaat over een arme samenleving, waarvan slechts 3% naar het felbegeerde eiland (lees: het beloofde land) mag reizen. Om bij die drie procent te geraken, moeten de inwoners allerlei proeven doen om geselecteerd te geraken. De serie doet me denken aan een kruising tussen “The hunger games” en de film “Das Experiment”. Het gaat over sociale experimenten en deed me nadenken over hoe ik zou reageren en zou zijn in die situaties. Een aanrader!

Aan het einde van januari ben ik samen met mijn moeder naar de film “Lalaland” geweest. Ik had gezien dat de film awards had gewonnen en wou ontdekken waarom dat was. Toen ik tegen mijn moeder zei dat het ging om een Musical, keek ze me bizar aan. Want als er één ding is dat ze absoluut niet graag ziet, is het wel een film met mensen die spontaan beginnen te zingen.

Toen de film begon, was het al zo ver. Giechelend keek ik naar mijn moeder, die snel wat slurpte aan haar drankje en dacht: “OMG, nog twee uur van dit?!”, maar toen de film gedaan was en het licht aanging, had ze een minuutje nodig om haar tranen af te vegen en ook ik had het moeilijk. Wat een prachtige film! De muziek, de sfeer, de gevoelens die je er bij krijgt. Ik vond hem echt ongelofelijk. Als je houdt van pianomuziek, is dit echt iets voor jou! Er werd in gezongen, maar het stoorde me niet. Het is niet zo dat de hele film een musical was. Het was een combinatie van vanalles. De stijl is wat moeilijk te beschrijven, maar zoals mijn moeder het zegt: het is een pareltje! De muziek van deze film (op Spotify of Youtube) is ook een aanrader!

Dat waren ze weer, mijn favorieten van januari! Mijn absolute favoriet is toch wel Lalaland. Aah Ryan Gosling en Emma Stone, een goede combo!

Liefs

Saar

 

 

6 gedachtes over “Favorieten van Januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s