Sportdagboek nr 8: Blauwe plekken en ik ben bij het leger gegaan?!

collage1.png

Het is zover! Ik dacht dat het nooit ging gebeuren, maar toch, ik ben bij het leger gegaan. Of zo lijkt het toch. Ik stel mezelf voor met groene strepen over mijn gezicht. We hebben even gedaan alsof ik in het leger zat, na mijn opmerking “Amai seg, dat is hier precies het leger!”. Nee, ik zou het geen 5 seconden uithouden. Maar als mijn kinesist me weer plaagt met een “nog 2, nog 2, nog 2” begin ik toch wel te zuchten en te puffen. Hehe, die MS, je moet er toch maar iets voor over hebben!

Tijdens mijn kinésessie moest ik evenwichtsoefeningen doen op een bal. Een balletje gooien en tegelijk balanceren met mijn knieën op een opblaasbal (nope, ik ken geen technische termen!). Helaas rolde ik er (niet zo elegant) af, en landde op mijn knieën. Ik dacht dat ik niet zo hard was onderuitgerold, maar had achteraf toch een gigantische blauwe plek. Toegegeven, ik was het misschien wat te veel aan het uitleggen. De echte reden van het “elegant van de bal schuiven” laat ik in het midden. Is het van te veel te babbelen of van de MS? Geen idee.

Ook heb ik aan de hand van de App Tabata oefeningen moeten doen. Dit is een soort van timer, waarbij je een oefenprogramma kan maken. Best vermoeiend met maar vijf seconden rust ertussen! Ik  ga de App thuis zeker nog eens uitproberen. Handig om mijn enthousiaste zwaaien met de kettlebell te timen.

hondjes

Ik dacht, ik gooi er nog een sfeerbeeldje tussen van mijn hondjes! Altijd leuk!

Helaas heeft mijn stappenteller het een beetje begeven. Hij werkt nog wel, maar wil niet meer synchroniseren met mijn App. Ik heb al vanalles geprobeerd, zelfs de App al verwijderd en terug geïnstalleerd. Hiermee was natuurlijk ook al mijn data van het voorbije jaar foetsie. Dat was niet echt de bedoeling en ondertussen werkt dat ding nog niet! Dan maar zonder de synchronisatie…

Nu ik mijn schema van de voorbije weken uittyp, heb ik precies toch niet zoveel gedaan als ik dacht! Oeps! Ik moet zeggen dat ik me de laatste dagen weer wat minder voel. Wel veel energie, maar ook meer pijn. Redelijk veel rugpijn (van mijn extra gewrichtje, onderaan mijn rug, vraag me niet hoe ik daar nu weer aan kom) en zenuwpijn in mijn handen en benen. Ik vermoed dat dit door het koudere weer is, want een andere reden kan ik niet verzinnen.

Ma 2/01: /
Di 3/01: /
Woe 4/01: Kiné
Do 5/01: /
Vrij 6/01: Kiné
Za 7/01: 30 minuten crosstrainer
Zo 8/01: /
Ma 9/01: 15 minuten crosstrainer
Di 10/01: /
Woe 11/01: Kiné
Do 12/01: /
Vrij 13/01: Kiné
Za 14/01: /
Zo 15/01: /

Liefs

Saar

2 gedachtes over “Sportdagboek nr 8: Blauwe plekken en ik ben bij het leger gegaan?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s