Nails Of The Day: Grijze Gelnagels

grijs

Welk kleur moet ik nou kiezen? Waarom is er zoveel keuze?! Oké, ik had op voorhand tegen mezelf gezegd dat ik voor een rode kleur zou gaan, past bij de feestdagen. Maar toen de schoonheidsspecialiste alle kleurtjes liet zien (en de nieuwe wintertinten), kreeg ik het warm. Keuzes maken is niet één van mijn specialiteiten.

Zoals je kan zien heb ik geen rode kleur gekozen. Toen ik deze grijze tint zag, was ik verkocht. Best wel gek aangezien ik vroeger helemaal into de felle kleurtjes was. Hoe opvallender, hoe toffer. Nu denk ik eerder: is het stijlvol of niet?

Ik heb dus gekozen voor een grijze gelkleur. Je kan het niet zien op de foto, maar er zitten ook wat glinstertjes in. Daarom vond ik deze tint heel mooi. Omdat ik niet kon weerstaan aan de prachtige glitters, heb ik op mijn ringvinger dan ook een champagne glitterkleurtje gekozen. Buiten de champagne glitters, zitten er ook tinten van regenboogkleuren in. Ideaal voor de kerstdagen, vind ik!

Ik ben nog steeds heel blij met mijn gelnagels. Het is zo gemakkelijk, aangezien je er nooit naar moet omkijken of je nagels nog fatsoenlijk zijn of niet. De vorige zijn er vier weken opgebleven, dus hopelijk zullen deze even lang meegaan.

Ideaal voor energiebesparing! 😉

Liefs

Saar

6 gedachtes over “Nails Of The Day: Grijze Gelnagels

  1. Ik ben van plan om ergens in januari (ligt eraan of de manicure dan tijd heeft, ze gaat nog verhuizen …) gelnagels te nemen. Of niet, ik weet namelijk niet of het goed is voor mijn nagels. Ze breken en scheuren de laatste tijd nogal snel. Ik heb nu zelf zo’n kuurtje gekocht van Herôme, dat helpt wel.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s