Nails Of The Day: Glitter French Tips Gelnagels

french.jpg

Het stond op mijn to-do lijstje: de schoonheidsspecialiste. Ik had van vriendinnen een cadeaubon gekregen en ik heb er verschillende maanden over gedaan om uit te zoeken wat ik precies wou laten doen: een gelaatsverzorging, een manicure? Ik wist het niet goed. Wachtend tot het juiste moment voorbij rolde om eens een afspraak te maken, heb ik dan toch de knoop doorgehakt.

Uiteindelijk had ik een afspraak gemaakt op de dag na mijn Tysabri-dag. Aangezien ik toen ook de uitslag van mijn MRI-scan kreeg, wou ik me eens een keertje laten verwennen.

Ik ben dus gegaan voor gelnagels. Zelf heb ik een jaartje manicure gevolgd. Daarna ben ik begonnen aan de cursus gelnagels, maar omdat het vijlen fysiek te zwaar was, ben ik ermee gestopt. Door de vermoeidheid is het voor mij ook vaak moeilijk om energie en tijd te spenderen aan mijn nagels. Dus vond ik het een goede keuze om mijn nagels te laten doen en een keer aan de andere kant van de manicure tafel te zitten.

In totaal duurde het ongeveer anderhalf uur om mijn nagels te laten doen. De schoonheidsspecialiste had vier nagels verlengd, want die waren een week voor de afspraak afgescheurd. Ik was op voorhand nog aan het twijfelen of ik een effen kleur zou nemen of een french zou laten doen. Uiteindelijk ben ik dan toch voor de french gegaan, omdat het heel moeilijk is om dat zelf te doen. Ik kon kiezen tussen drie verschillende soorten wit, maar toen ze zei dat ze ook een wit met glitter had, moest ik er niet lang meer over nadenken 😉 .

Qua vorm van de nagels ben ik gegaan voor recht, aangezien mijn natuurlijke vorm ook recht is. Misschien dat ik de volgende keer wel eens voor rond ga. Kwestie van wat afwisseling. Het voordeel is, vind ik, dat je een glitterkleurtje kan kiezen zonder dat je er stevig aan moet schrobben om het er af te krijgen. Ik denk dat ik tegen de feestdagen een rode glitter ga nemen, lijkt me ideaal voor de kerstperiode!

Bablingbling!

Liefs

Saar

 

2 gedachtes over “Nails Of The Day: Glitter French Tips Gelnagels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s