Favorieten Van De Maand: Oktober

1

Oktober is gekomen en gegaan, zodus is het nu hoog tijd voor een overzichtje van mijn favorieten van de vorige maand. Ik dacht dat ik niet zo veel favorieten had in oktober maar, hey ho, na wat te brainstormen heb ik toch een groot aantal maandelijkse vondstjes ontdekt. Benieuwd wat ze zijn?

Make-up lievelingetjes

Vorig jaar had ik in het Kruidvat een lippenstift van Bourjois gratis gekregen. Ik kon toen kiezen tussen verschillende kleuren, maar was gegaan voor de Rouge Edition 12 hrs lippenstift in de kleur 31. Het is een perfecte matte nude kleur, die ietsjes donkerder is dan mijn lipkleur. Ik vind hem perfect om dagelijks te dragen.

Vorige maand  heb ik heel vaak de Nars blush in Orgasm gebruikt, fancy name I know. Ik heb hem twee jaar geleden in de Sephora in Kopenhagen gekocht. Orgasm is een tamelijk rode blush, met gouden glitters in. Als je niet zo voor glitter bent, is deze niets voor jou, want je ziet de glitter wel degelijk op je huid in bepaald licht. Ik daarentegen ben er wel een fan van. De combinatie tussen de kleur met rodere ondertoon en gouden glans geeft me een gezond blosje op de wangen.

Om eens een andere mascara te gebruiken, had ik me de Lash Sensational Luscious van Maybelline aangeschaft. Oké, toegegeven, het is niet elke dag mijn favoriet. Sommige dagen maakt die mijn wimpers heel lang, terwijl andere dagen die mijn wimpers allemaal samenkleeft in spinnenpootjes. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee, maar hey, aangezien die toch in mijn favorieten zit, zal de liefde toch wel wat groter zijn dan ik denk.

Telt parfum mee als make-up? Mijn grootste favoriet voor de koudere maanden is altijd Heat van Beyoncé. Ik gebruik hem al een vijftal jaren als winterparfum en vind hem nog steeds heerlijk. Hij ruikt warm en kruidig, ideaal voor de frisse wintermaanden en er hangen ook veel herinneringen aan vast. Telkens als ik er aan snuif, word ik er gelukkig van. Pluspunt: hij kost iets van een 15 euro en is verkrijgbaar in het Kruidvat. Mijn flesje is (weer) bijna leeg, dus ik zal me er snel terug eentje moeten aanschaffen!

2

Mode van de maand

Mijn favoriet accessoire van vorige maand is een lichtroze sjaal die ik in de H&M heb gekocht. Ik was hem tijdens een winkeltochtje met mijn moeder tegengekomen en het was liefde op het eerste zicht. In eerste instantie kreeg ik hem niet, want de hele kast ligt al vol met wintersjaals. Maar een roze zoals deze stond bovenaan op mijn verlanglijstje, dus toen ik hem zag hangen, heb ik hem toch maar gekocht (Stout!).

Vrije tijd in oktober

Tijdens mijn vrije tijd heb ik heel hard genoten van het boek “De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine”. Dit heb ik me aangeschaft na mijn MRI-scan. Ik had eerst de film gezien en was toch wel nieuwsgierig naar het boek. De combinatie van de toch wel zeer vreemde en enge foto’s met het verhaal was voor mij perfect! Het verhaal van de film is wel compleet anders dan het verhaal in het boek.

Mijn favoriete nummers van oktober waren I Need Never Get Old van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats (wat een grappig videoclipje), Stand By Me van Florence And The Machine, Waste A Moment van Kings Of Leon, My Way van Calvin Harris en Goud en Chaos van Bazart. Wat een muzikale maand!

Ook was ik zo blij toen ik hoorde dat er een nieuw seizoen van The Walking Dead op Netflix stond (mijn MRI-dagje kon niet meer stuk). Ik ben dan ook meteen beginnen te kijken en zit nu ongeveer halverwege seizoen 6. Soms heb ik echt mijn zombie-fix nodig, kwestie om te zien dat hoe erg mijn eigen situatie ook is, die van de mensen in The Walking Dead is nog altijd erger. Perspectief mensen! 😉 Tijdens oktober heb ik ook Safety First helemaal gekeken, inclusief de film.

Dat was het weeral voor oktober. Toch een hele boterham als je het mij vraagt! Op naar november…

Wat waren jouw favorieten van oktober?

Liefs

Saar

 

 

 

2 gedachtes over “Favorieten Van De Maand: Oktober

  1. Wat een fijn lijstje! De mascara heb ik ook en ik vind hem geweldig, maar idd niet voor elke dag. De andere boeken van Miss Peregrine zijn ook zo geweldig. Als je iets in dezelfde stijl wil lezen, dan moet je asylum van Madeline Roux eens proberen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie