Momenten van de Maand: September

collage

Het leven bestaat uit allemaal momenten: goede, slechte, kleine en grote. Momenten die vanzelfsprekend zijn, die men niet eens opmerkt of momenten die je leven kunnen veranderen. Hier zijn de dingen die me zijn bijgebleven van de maand september, die ik wil delen met jou.

Even met de ogen knipperen en hopla, september is weeral voorbij. Het begin van mijn nieuwe opleiding, nieuwe klasgenoten in de kunstacademie en heel veel andere leuke momenten, zoals een dagje Bobbejaanland, heerlijk eten proeven en een nieuwe bril kiezen. Kijk je mee naar mijn momenten van september?

kunstacademie.jpg

Dinsdag 6 september

Deze dinsdag was heel fijn, maar toch ook wel heel vermoeiend. In de namiddag had ik vier uur kunstacademie met daarna vier uur les voor mijn opleiding apothekersassistente. Allemaal nieuwe gezichten en nieuwe indrukken. We begonnen de tekenles met een stilleven na te tekenen. Het is me ongeveer gelukt en ik heb het ingekleurd met waterverf.

School.jpg

Daarna had ik mijn eerste les toxicologie en dus ook de eerste les van mijn nieuwe opleiding voor apothekersassistente. Na afloop had ik er een enorm goed gevoel bij. Ik was er zeker van dat ik de juiste keuze had gemaakt en vind de opleiding echt iets voor mij! Toen ik na een lange dag thuis was, protesteerde mijn lichaam enorm. Ik had heel veel last van MS knuffels. Dit zijn steken in mijn middenrif die veroorzaakt worden door spieren die samentrekken. Meestal krijg ik die als ik een té zware dag heb gehad, dus dat was voor mij toch een teken dat ik het wat rustiger aan moest doen.

baxter.jpg

Vrijdag 9 september

Weer een Tysabri-dagje. Ik kijk er niet echt meer tegenop. Het moet eventjes, maar ik heb er nooit veel last van. Meer over dit dagje kan je hier lezen.

apple

Zaterdag 10 september

De dag erna was ik naar een Apple cursus geweest. Omdat ik me vorig schooljaar een MacBook had aangeschaft, kreeg ik er een voucher bij om een gratis cursus te volgen van twee uur. Ook al dacht ik dat ik er niet veel ging bijleren, toch heb ik er enkele nieuwe dingen ontdekt. Het was dus wel de moeite van mijn energie.

bril

In de namiddag ben ik een nieuwe bril gaan kopen. Wat was dat een opgave! Een wat lichter montuur of toch een zwarte? Wat ronder of toch wat rechthoekiger. Na veel nadenken en uiteindelijk wat wanhopig worden, ben ik dan gegaan voor deze bril. hij is helemaal zwart en wat ronder en groter dan mijn vorige.

nacho.jpg

Zondag 18 september

Op zondag ben ik met een vriendin naar een plaatselijk Foodtruck festival geweest. Ik had wat schrik dat het te druk ging zijn. Want de vorige keer dat ik op zo’n festival was, stond er een ellenlange rij aan de bonnetjes, waardoor de zin om iets te proeven al helemaal over was. Deze keer was het helemaal niet druk, dus nam ik direct de kans om iets lekkers te proberen. Ik ben gegaan voor de nacho’s (die heerlijke driehoekjes overgoten met kaas kon ik écht niet weerstaan) en een warme chocomelk met baileys. Het was een hele fijne namiddag!

wafel.png

Woensdag 21 september

Oké, ik beloof je dat ik echt wel meer doe dan eten hoor! Maar op woensdag heb ik dan ook nog een heerlijke wafel met aardbeien en chocoladesaus binnengewerkt. Ik had er wel twee kunnen verorberen, zo lekker waren ze! Ben je nu aan het watertanden van al mijn foodporn? 😉

tank.jpg

Zaterdag 24 september

Een dagje winkelen met mijn moeder. De foto’s van koffietjes en van het eten heb ik er uitgelaten, anders begint het wat gênant te worden! Toen we daar arriveerden, stond de hele markt vol met legervoertuigen. Wel eens leuk om te zien! Toen we wilden vertrekken op het einde van de dag, reden ze in stijl weg.

bobbejaanland.jpg

Zondag 25 september

En om september af te sluiten, ben ik met mijn moeder een dagje naar Bobbejaanland geweest. We hadden nog een vrijkaart en die was nog maar een weekje geldig. Daarom besloten we last minute om dan toch maar eens te gaan. Het was helaas wel drukker dan we hadden gehoopt (ik had al duizend stappen op de parking gezet voor ik het park binnen kon), maar het was toch een super gezellig dagje. Het weer was heerlijk, lekker warm! Rond 11 uur waren we ginder, waarna we direct iets gegeten hebben. Gelukkig dat we dit onmiddellijk gedaan hadden, want het ging niet echt snel vooruit! Nadien hadden we veel achtbanen gedaan. De dingen die overkop gingen of die te snel draaiden, hebben we niet gedaan want daar kunnen we allebei niet zo goed tegen. Helaas moesten we heel lang aanschuiven aan de Revolution. Wat wenste ik toen dat mijn onzichtbare ziekte zichtbaar was, want zo lang rechtstaan is niet echt fijn voor mijn beentjes. Nadien zijn we nog een pizza gaan halen om thuis op te smullen! Wat was dat een fijne dag!

Meestal valt het me niet echt op dat ik toch redelijk veel doe op een week. Zoals je hebt kunnen lezen (en zien), was september een hele fijne maand, vol nieuwe indrukken en leuke achtbanen (zowel letterlijk als figuurlijk).

Op naar oktober zou ik zeggen!

Wat waren jouw momenten van de maand?

Liefs

Saar

 

 

 

3 gedachtes over “Momenten van de Maand: September

  1. Toffe foto’s! De bril staat je heel goed. Bobbejaanland is mijn favoriete pretpark en het is niet zo ver van ons vandaan, maar helaas is het met het openbaar vervoer niet te doen vanuit Nederland. Komende zomer wil ik er absoluut weer naartoe.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s