Outfit Of The Day: Live The Life You Love

outfit3.jpg

Na mijn iets of wat meer neutrale outfit van vorige week, is het tijd voor eens wat kleur. Meestal hou ik wel van een kleurige outfit, gewoon omdat het me in een betere stemming brengt dan een outfit die helemaal zwart is. Omdat ik ook zo ’n bleekscheetje ben, zie je me niet vaak in hele donkere kleuren. Dan zie ik er altijd veel te vampierig en gothic uit, terwijl dat niet echt de look is waar ik voor ga 😉 !

outfit32.jpg

Onlangs was ik gaan winkelen en zag ik dit T-shirtje hangen. Ik vond het heel leuk en vrolijk met al de bloemetjes erop. Ook de tekst op het shirtje (Live the life you love) vond ik heel toepasselijk. Ik kon me er dus direct mee zien rondlopen. Het is een wat korter T-shirtje. In de winkel had ik eerst een maatje S gepast, maar omdat ik toen wel bloot stond met mijn buik en mijn oma vond dat dat niet kon (en ik ook niet), ben ik dan maar gegaan voor een M.

De jeansbroek heeft een hogere taille, zodat het goed onder het T-shirtje past. Ik heb er een geel truitje op aan gedaan voor wat meer kleur. Ook gekleurde sokken mochten niet ontbreken. In de winter draag ik graag langere, dikke kousen in mijn botten, voor wat extra laagjes en een pop of color. Nog bruine laarzen er onder en voilà, de look is af!

outfit33.jpg

Outfit:

T-shirt: S. Oliver
Trui: CKS
Broek: Vero Moda
Sokken: Veritas
Laarzen: Avance
Armband: Six
Ketting: Tiffany & Co
Lippenstift: Rimmel Kate Moss in 107
Nagellak: Essie Bahama Mama en Essie A Cut Above

Liefs

Saar

8 gedachtes over “Outfit Of The Day: Live The Life You Love

  1. Mooi, dat (mosterd?)geel, staat je goed! Kom jij wel eens in Duitsland trouwens? MakeUp spulletjes zijn heel voordelig bij de DM drogist te koop. Bij het filiaal waar ik vaker kom is dat ook bekend bij de Belgen, te zien aan de wit/rode nummerplaten 😀

    Geliked door 1 persoon

  2. Net als jij heb ik een bleke huid. Als tiener droeg ik veel zwart maar de laatste jaren kies ik steeds meer voor kleur. Vanochtend ook vermits zo’n kleurrijke outfit me meteen een beter gevoel geeft. Ik vind de foto met je hond erbij super mooi.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie